workshops in de herfstvakantie

Hallo, 

Op 16 oktober is er vanwege de herfstvakantie geen circusles. Wel organiseren we die dag een ouder-en-kind circusles en een workshop eenwielfietsen. 

Ouder/kind circus
Tijdens de ouder-en-kind circusles kunt u als ouder/verzorger ervaren hoe het is om circus te beoefenen. Afwisselend helpen de kinderen de ouders en andersom, maar er zal ook samengewerkt worden tijdens trucs, bijvoorbeeld bij acrobatiek. Lijkt je het leuk om mee te doen? Koop dan je kaartjes op de site.  Meedoen kost €10 per deelnemer. Broers en zussen mogen ook een kaartje kopen! De minimumleeftijd is 5 jaar. Vergeet niet sportkleding aan te doen en gymschoenen mee te nemen.

Workshop eenwielfietsen
Tijdens de workshop eenwielfietsen gaan de kinderen verschillende stijlen van eenwielfietsen leren en ook wat manieren om te racen met de fiets. Je moet voor deze workshop al los kunnen fietsen en vrij goed bochten kunnen maken. Als je aan het onderdeel racen wil meedoen is bescherming vereist. De workshop kost €10 per deelnemer.

Kleding en bescherming workshop eenwielfiets
Voor alle onderdelen: draag bij voorkeur gympen.
Wij hebben wel wat bescherming, alleen niet zo veel helmen. Mocht je thuis toevallig nog fietshelmen, scheenbeschermers, kniebeschermers en/of elleboogbeschermers hebben liggen, neem ze dan mee! Dan kan iedereen veilig meedoen.

De tijden:
14.00 – 15.30: ouder-en-kind circusles
16.00 – 17.30: workshop eenwielfietsen
*Als de ouder-en-kind circusgroep vol zit, dan zullen wij nog meer groepen toevoegen, eerder op de dag. Houd vooral de website in de gaten!

Koop hier je kaartje voor ouder-en-kind circusles:
https://circusmiloco.com/events/ouder-en-kind-circus/

Koop hier je kaartje voor de eenwielfietsworkshop: 
https://circusmiloco.com/events/eenwielfietsworkshop/

We wensen iedereen een fijne herfstvakantie.
Tot zaterdag of tot na de vakantie! 

Groetjes team Circus Miloco