NK eenwielfietsen

Het NKE 2024 vindt plaats op zaterdag 1 Juni Wederom op het Cor Vlemmix Circuit in Breda

Dat betekent net als tijdens alle vorige NKE’s spannende wedstrijden, op korte en lange afstanden. Natuurlijk de slalom-, en langzaam race. Voor de liefhebbers de een been wedstrijd. En dit jaar hebben we verspringen toegevoegd. Alle wedstrijden vanzelfsprekend voor alle leeftijden en niveaus. En natuurlijk veel plezier en gezelligheid.

Dit jaar gaat Jeroen weer mee naar de NK eenwielfietsen ter ondersteuning en reparaties. We willen ook weer wat trainingen in plannen. Dit zal met de wielervereniging Swift zijn dinsdag van 1600 tot 1730. Tijdens de lessen besteden we tijd aan NK training (springen, slalom, langzaam fietsen en een-been fietsen) Alleen voor die gene die dit wil. Voor lange afstanden zijn en conditie opbouwen kunnen we niet in de zaal trainen. Dit kan je zelf thuis doen. Kijk het filmpje voor wat tips. klik hier . Mochten er nog vragen zijn, dan
kan je Jeroen rond de les aanspreken, bellen, appen of mailen.

Als uw kind het leuk vindt om mee te doen kan je hem/haar hier onder inschrijven. Alle ouders mogen natuurlijk zelf ook mee. Als je nog een plekje zoekt of over hebt in je auto voor andere mensen kan je dit ook aangeven.

Kosten voor de lessen en shirt zijn nu nog niet bekend. Je bent ook niet verplicht om mee te doen/betalen wanneer je dit formulier invult. We houden de mensen die mee willen doen op de hoogte van verdere info.

Mocht uw kind willen gaan voor algemeen Nederlands kampioen is het handig om op zo veel mogelijk onderdelen in te schrijven.

klik hier voor info over disciplines

klik hier voor alle regels

Klik hier voor alle tijden NKE

Let op!!

Je moet je kind bij de NKE inschrijven en bij ons. https://stichtingeenwieleren.nl/aanmelden-deelnemers

Wil je meedoen? Aanmelden kan hier onder:

Inschrijven NK eenwielfietsen

Naam ouders(Vereist)
Naam kind(Vereist)
t'shirt Maat
MM slash DD slash JJJJ
Voor de inschrijving hebben we de geboorte datum nodig. Voor de indeling leeftijd klassen.
Media(Vereist)
Zelfs als wij alle toestemming krijgen zullen we een persbericht eerst aan jullie laten lezen.
Vervoer/carpool(Vereist)
Mijn kind doet mee aan:(Vereist)