NK eenwielfietsen

Het Nederlands Kampioenschap Eenwieleren 2022 zal plaatsvinden op zaterdag 21 mei, op het bekende Cor Vlemmix Circuit in Breda

Dat betekent net als tijdens alle vorige NKE’s spannende wedstrijden, op korte en lange afstanden. Natuurlijk de slalom-, en langzaamrace. Voor de liefhebbers de eenbeen wedstrijd. En dit jaar hebben we verspringen toegevoegd. Alle wedstrijden vanzelfsprekend voor alle leeftijden en niveaus. En natuurlijk veel plezier en gezelligheid.

Circus Miloco ondersteund niet alleen het kunst gedeelte van circus maar ook zeker de sport kant. We hadden vorig jaar gezorgd dat er 3 race eenwielfietsen waren voor de kinderen. Machteld van Velzen behaalde zelfs bij 5 onderdelen goud. We hopen dit jaar met een grotere groep kinderen te gaan en dit als één team te doen. Op deze manier is het natuurlijk erg leuk om zelf een prijs te halen maar zeker ook wanneer je teamgenoot in de prijzen valt.

Dit jaar gaat Jeroen mee naar de NK eenwielfietsen ter ondersteuning en reparaties. We bieden 2 trainingen aan buiten bij wielrenners vereniging Swift. Deze zijn in de schoolvakantie vrijdag 4 maart en vrijdag 29 april van 12:00-15:00. We hebben nog 2 race fietsen gekocht voor de 11+ kinderen. We hebben ook voor dit evenement een “team miloco” shirt ontworpen. Hiernaast blijven natuurlijk binnen trainen wat we kunnen tijdens de reguliere lessen. We zullen bij de eerste buitentraining tips geven hoe je de langere afstanden kan trainen op een veilige manier thuis.

Als uw kind het leuk vind om mee te doen kan je hem/haar hier onder inschrijven. Alle ouders mogen natuurlijk zelf ook mee. Als je nog een plekje zoekt of over hebt in je auto voor andere mensen kan je dit ook aangeven. Kosten zijn 35 euro dit is 15 euro inschrijfgeld NKE en 20 euro voor 2x buitentraining en een sport t-shirt met bedrukking twv 16 euro. Als je je hier inschrijft zorg ik dat ze worden inschreven bij de NKE. Wil je helemaal zelfstandig los van Miloco gaan kan dit ook natuurlijk.

We houden de mensen die mee willen doen op de hoogte van verdere info.

klik hier voor info over disciplines

klik hier voor alle regels

Klik hier voor alle tijden NKE

Wil je meedoen? Aanmelden en betalen kan hier onder:

Inschrijven NK eenwielfietsen

Naam ouders(Vereist)
Naam kind(Vereist)
t'shirt Maat(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ
Voor de inschrijving hebben we de geboorte datum nodig. Voor de indeling leeftijd klassen.
Media(Vereist)
Zelf bij alle toestemming zullen we een persbericht eerst aan jullie laten lezen.
Vervoer/carpool(Vereist)
Ik doe aan de volgende onderdelen mee(Vereist)