nieuwsbrief november 2023

Hallo allemaal, 

Hierbij het laatste circus nieuws. 

Grote clubactie
We willen iedereen enorm bedanken die mee heeft gedaan aan de Grote Clubactie. 

Er is een prachtig bedrag binnengehaald van meer dan 8000 euro. (De definitieve eindstand weten we zondag) Ongelofelijk!! Dit hadden wij niet eens durven hopen!!! 

Nieuwe spullen
Wij zullen dit bedrag besteden aan een nieuw koorddansrek, we sparen voor een elektrische bus (waarschijnlijk volgend jaar bij de grote clubactie ook nog) en we zullen  een deel in kas houden om later in het jaar uit te geven om spullen te vervangen of extra kosten te dekken. Geweldig dat dit allemaal kan!! Nogmaals dank! 

Trekking
De trekking van de grote clubactie is op 28 november. Op deze pagina kun je zien wat er te winnen valt en kun je, je lotnummer(s) invoeren om te kijken of je in de prijzen bent gevallen. 

https://www.clubactie.nl/lotenkopers/prijzen-uitslag/

Wat krijgen de topverkopers?
De kinderen die meer dan 25 loten hebben verkocht zullen binnenkort nog een medaille krijgen. De kinderen die meer dan 40 loten hebben verkocht hebben nog kans om zelf iets te winnen als ze zich aanmelden voor de kidsverkoopwedstrijd. U kunt uw kind hier aanmelden vanaf 14 november:

https://www.clubactie.nl/formulier-winactie/

Circus Miloco heeft 3 waardebonnen voor circusspullen voor de 3 kinderen die het meest verkocht hebben. Daarnaast krijgen de 30 kinderen die daarna het meest verkocht hebben een kleine verrassing. Dit zal in de les worden verteld om wie dat gaat. 

Kerstshowtje
Met de alle maandag-, woensdag- en zaterdaggroepen willen wij dit jaar afsluiten met een showtje in de gymzaal. 

(of de luchtwerkles dit ook gaat doen zal nog in de les besproken worden) 

Wanneer?
Maandag 18 december en woensdag 20 december  en zaterdag 23 december 

Hoe laat?
De kinderen zijn op de normale tijd welkom. De ouders en andere belangstellende zijn de laatste 45 van de les welkom om te komen kijken. 

Mocht het voor sommige kinderen die op woensdag trainen niet lukken om aanwezig te zijn ivm een kerstdiner op school, laat het ons dan weten, dan zullen we de les ervoor de mogelijkheid bieden om het showtje aan het eind van die les te laten zien. 

Waar?
Het is in de gymzaal. 

Kleding
De kinderen mogen extra mooie kleding aantrekken als ze dit willen. (ze moeten er wel goed in kunnen bewegen) 

Wij zullen ook onze Verkleedkist ter beschikbaar stellen. 

Welke groepen niet?
De 5+ groepen doen hier nog niet aan mee. De luchtwerkles zal dit nog bespreken. 

Kerstvakantie
De kerstvakantie is van 24 dec ™ 7 januari. De eerste lessen zijn weer vanaf 8 januari. 

Groot Kerstcircus
Circus Miloco gaat optreden in een echt circus! Zaterdag 30 december om 16:00 gaat een aantal kinderen uit de talentengroep optreden in het groot kerstcircus. Tot en met 12 november krijg je ook nog een gigantische korting van 20 euro per kaartje. 

Meer info:
https://grootkerstcircusleiden.nl/

Fijne herfst en winter gewenst! 

Circus groet

Team Circus Miloco