Nieuwsbrief 18-8

logo circus miloco 01

Terug Naar De Gymzaale Gymzaal

Hallo allemaal, 

Het einde van de zomervakantie nadert. Vanaf 30 augustus gaan we weer van start met de eerste lessen. Wij hebben er al zin in, hopelijk jullie ook! 
 

Nog even geen truc van de week

Vanwege het coronavirus hebben wij er voor gekozen om de truc van de week voorlopig nog even niet te doen met publiek. Zodra we dat weer met publiek erbij gaan doen laten wij dit weten. 

Nieuwe indeling leeftijdsgroepen 

Wij hebben de groepen vanaf nu iets anders ingedeeld qua leeftijd, zodat het beter uitkomt en er hopelijk niemand lang op een wachtlijst hoeft te staan. Voortaan hanteren we de volgende leeftijdsgroepen:

  • 7-9 jaar (waren eerst de 7+ groepen) 
  • 10-12 (waren eerst de 9+ groepen) 
  • 13+ (was eerst de 11+ groep)
  • Mix groep blijft een mix van leeftijden

Op dit moment zullen de leeftijden nog niet voor iedereen kloppen. Dit is voor ons geen probleem. Uw kind hoeft niet naar een andere groep tenzij uw kind dit zelf graag wilt. We voeren het nu in en met de tijd zal dit steeds meer kloppend worden. 

Luchtwerk voor volwassenen

We willen op vrijdagavond van 20.00-21.00 luchtwerk aanbieden voor volwassenen. Onder luchtwerk verstaan we: aerial silk, aerial hoop en trapeze. De kosten hiervan zijn €32,50 per maand. Als wij genoeg inschrijvingen hebben dan gaan we van start. Er zijn maar 12 plekken beschikbaar dus schrijf u snel in voor een proefles dan nemen wij contact op zodra het van start gaat. Stuur een mailtje naar info@circusmiloco.com met je naam en telefoonnummer. Als er al meer dan 12 inschrijvingen zijn dan komt u op een wachtlijst terecht. 

Nieuwe site met ledenpagina

Miloco heeft sinds kort een nieuwe site en op die site hebben we een pagina speciaal ingericht voor leden. Het is de bedoeling dat u op deze pagina alles kunt vinden dat belangrijk is om te weten. Bijvoorbeeld het laatste nieuws, de agenda, de inschrijving als er een extra activiteit wordt georganiseerd, kaartjes voor een voorstelling of een formulier om uw kind uit  te schrijven en meer. Neem een kijkje op de ledenpagina van onze nieuwe site: https://circusmiloco.com/leden/

Mocht u iets missen of feedback voor ons hebben dan horen wij dit graag!

Bedankt! 

Op 14 mei is het zoontje van Minke geboren:”Jochem”. Toen dat bekend werd heeft Minke heel veel lieve appjes, kaartjes, tekeningen en kadootjes ontvangen. Minke wil iedereen heel erg bedanken! 

Met korting naar het Magic circus

Voor wie het leuk vindt om een bezoek te brengen aan de voorstelling “ØPFANG” van het Magic circus, hebben wij een kortingscode voor het online kopen van de kaartjes: “MILOCO” 

Voorstellingen magic circus:

Leiderdorp – Bij de Winkelhof / Statendaalder – Di 17 t/m Do 19 augustus
Oegstgeest – Bij Winkelcentrum Lange Voort a/d Lijtweg – Za 21 t/m Ma 23 augustus
Voorschoten – Burgemeester v/d Haarplein – Di 24 & Wo 25 augustus
Leiden – Bij Het Groenoord, Willem de Zwijgerlaan – Do 26 t/m Zo 29 augustus
Voorstellingstijden en de kaartverkoop zijn te vinden op deze website: www.magic-circus.nl 
De code geeft 50% korting op een Combi-Ticket. Dit is één entreebewijs voor twee personen, te weten één persoon vanaf 12 jaar en één persoon van 1-11 jaar. Feitelijk krijg je dus per volwassene een kind gratis!
Wij wensen iedereen nog een fijne vakantie en tot snel! 
 

Groetjes team Miloco