lockdown

Hallo allemaal, 

Tijdens de persconferentie is duidelijk geworden dat we weer in lockdown moeten. Deze lockdown zal zeker tot 14 januari duren. Dit betekent dat geen enkele les kan doorgaan. Het is nog onzeker wat er na die tijd zal gebeuren. Natuurlijk houden we jullie daarvan op de hoogte. 

We vinden het sneu voor de kinderen die hard geoefend hebben voor hun showtje en dit nu niet hebben kunnen laten zien. We zullen met de groepen die hun showtje niet hebben kunnen doen, na de lockdown een les de show herhalen zodat we het daarna alsnog kunnen filmen. 

Onder in deze nieuwsbrief kunt u de wetransfer-links vinden van de groepen die zaterdag hun showtje wel al hebben opgevoerd. De filmpjes zijn voor eigen gebruik, dus niet om te delen op internet. De links verlopen binnen een week, dus wacht niet te lang met downloaden.

Wij waarderen het enorm als u de contributie laat doorlopen. Mocht u besluiten de contributie tijdelijk stop te zetten dan hebben wij daar alle begrip voor. Wij stellen het wel op prijs als u dit even doorgeeft zodat wij beter het overzicht kunnen houden. 

Aangezien we elkaar voorlopig niet meer zien, wensen we jullie alvast fijne feestdagen en hopen we iedereen na de lockdown in goede gezondheid weer terug te zien op les. 
Groetjes, team Miloco

Showtjes van de zaterdaggroepen:
1e groep 9.00-10.30
https://we.tl/t-P3f2gKfoJP

2e groep 10.30-12.00
https://we.tl/t-060xgvSpiF

3e groep 12.30-14.00
https://we.tl/t-e868bN3pue

4e groep 14.00-15.30
https://we.tl/t-sXxsaOPJOO

5e groep 16.00-17.30 (nu tijdelijk tot 17.00)
https://we.tl/t-CPHvHZXLIk