Jubileumfeest kaarten

Hallo allemaal!

Hier kan je kaartjes kopen voor alle groepen die tijdens de jubileumweek zullen optreden. Ook zijn hier kaartjes te koop voor de overige activiteiten.

Adres:
In de blauw wit gestreepte circustent in het weiland tussen de N206 (weg Leiden – Zoetermeer) en Ondermeerweg 2, vlak bij de rotonde Meerlaan/N206/Ondermeerweg te Stompwijk.

Vervoer
We hebben zo'n 50 parkeerplekken. Kom zoveel mogelijk met fiets of OV. Bus 400 stopt recht voor de deur (halte Stompwijk)

monophy

De talentengroep

Tijdens de jubileumweek zal de talentengroep op vrijdagavond 1 juli om 19.00 en zaterdagavond 2 juni om 20.00 een spetterend optreden geven waarin naast alle adembenemende circustrucs op een humoristische wijze de geschiedenis van circus Miloco te zien zal zijn. Komt dat zien!

Kaartjes voor de shows van Fox Aerials Dinsdag 28 juni

Koop hier jouw kaartjes voor de luchtwerkshows van FOX Aerials. De artiesten tonen u acts in de aerial hoop, trapeze en aerial silk. 

Kaartjes voor de circusspelletjes Woensdag 29 juni

Tijdens de spelletjesmiddag doen we allerlei leuke circusspelletjes. Alle kinderen van circus Miloco en Circus Nevermind mogen meedoen ongeacht hoelang je op les zit. Bestel hier jouw kaartjes (gratis, maar donaties zijn welkom!).

Show "jong geleerd, oud gedaan!" Donderdag 30 juni

Altijd al een aantal docenten van circus Miloco en Circus Nevermind willen zien optreden? Dat kan nu!. Ook doen er oud-leden mee die na het jeugdcircus door zijn gegaan met circus en nu ook circusartiest of circusleraar geworden zijn. Bestel hier jouw kaartjes. (€6,50/stuk)

Kaartjes voor de kindershows van circus Miloco

Koop hier je kaartjes voor de shows van alle leerlingen die bij Circus Miloco op les zitten. Ter ere van het 20 jarig jubileum en als afsluiting van dit circusjaar. Komt dat zien! (€8,50/stuk)