Grote clubactie

Circus Miloco verkoopt loten met de Grote Clubactie

Beste lotenverkoper,

Zaterdag 24 september start de Grote Clubactie. Circus Miloco doet mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is geld inzamelen voor nieuw materiaal. Vertel dit doel als je loten verkoopt. Dit creëert draagvlak onder kopers!

Hoe werkt het?

Een lot kost € 3,- waarvan 80% (= € 2,40) direct naar onze clubkas gaat! Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. Zij kunnen online loten kopen met hun telefoon door de QR-code op of in het boekje te scannen. Loten kopen op de traditionele manier is ook nog steeds mogelijk, dan vult de koper met pen een machtigingsformulier in jouw boekje in. Bekijk de instructie op de achterzijde van deze brief.

Tip: verkoop online loten
Verkoop meer loten met deze handige tip: Scan zelf jouw QR-code en deel eenvoudig de verkooplink via WhatsApp en social media met familie en vrienden.

Verkoopboekje inleveren

Ben je klaar met verkopen? Lever je boekje dan bij ons in vóór 7 november.

Win gave prijzen

Help ons doel te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en maak kans op te gekke prijzen. Dit kun je winnen:

  • Bij 25 of meer verkochte loten win je de Grote Clubactie Medaille!
  • Deel jouw verkoopfilmpje met #groteclubactie en maak kans op coole prijzen
  • Bij 40 verkochte loten heb je altijd prijs via de Kids-verkoopwedstrijd en maak je zelfs kans op een PlayStation 5!

Ga voor meer informatie over alle winacties naar clubactie.nl/winacties

Daarnaast beloond circus Miloco de drie kinderen die de meeste loten hebben verkocht met een bon van de circusexpert ter waarde van 30 euro.

Super loten

Ken je een bedrijf of wil je ons extra steunen?

We verkopen ook SUPER  loten voor 150 euro. Waarvan 120 euro naar circus Miloco gaat en wij 5000 extra kunnen winnen. Het bedrijf of jullie maken 50 x extra kans op 1 van de prijzen. Interesse? Informeer hiernaar bij de docent.

Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat.

Met vriendelijke groet,

Team Circus Miloco