bUITENLES EN VOLGEND SEIZOEN

Buitenles
10 juli organiseren we, als het droog is, een buitenles voor alle groepen. Van 15.00-17:00 bij wielervereniging Swift en een veldje daar achter dat bij “de Bult” hoort. Als je bij Swift parkeert of je fiets neerzet dan wijst die andere locatie zich vanzelf (d.m.v. bordjes, lintjes, wegwijs docenten en anderen) Mocht het weer wisselvallig zijn die dag, check dan voor vertrek de site of de appgroep. Mochten we het afblazen dan geven we het via deze kanalen door. 

Het adres van Swift is:
Willem van der Madeweg 1, 2314 ZA Leiden

We zullen deze middag verschillende spelletjes en workshops doen. Ook ouders en broertjes en zusjes zijn welkom om mee te doen. We vragen of de ouders van de kinderen uit de 5+ groepen er sowieso bij willen blijven. 

Neem gezellig je picknickkleedje mee. Zorg ook voor zonnebrand, hoedje, genoeg drinken en wat lekkers, dan maken we er een gezellige middag van. 

Contributie
Ons totale contributiebedrag is verdeeld over 12 maanden, dus als uw kind op circusles blijft loopt de contributie door in de vakantie. 

Stoppen met circusles 
Als uw kind na de zomervakantie niet meer op circusles wil, laat dit dan zo snel mogelijk weten door een mailtje te sturen naar Info@circusmiloco.com of een appje naar Minke 0628789192. U moet dan zelf de contributie stopzetten. 

Wisselen van groep. 
In de zomervakantie gaat Minke kijken in welke groepen er plek is vrijgekomen en proberen zo veel mogelijk te schuiven naar de juiste leeftijdsgroepen. Dit gaat niet automatisch, je moet bij Minke aangeven als die wens er is. Schuiven is niet verplicht, het is prima als uw kind een jaartje ouder is en zich nog prettig voelt in de huidige groep. Het zijn geen harde grenzen, maar richtlijnen. Het kan zijn dat groepen vol zitten en dat schuiven niet voor iedereen die het wilt lukt. Mocht dat zo zijn, dan zet Minke uw kind op de wachtlijst en blijft uw kind tot die tijd in de huidige groep. 

De eerste les na de vakantie 
Vanaf maandag 26 augustus beginnen de eerste circuslessen weer. In de gymzaal aan de Lammenschansweg! 

We zullen daar (als het goed is) tot aan de zomervakantie van 2025 kunnen blijven. 

We wensen iedereen een hele fijne zomer toe! 
Groetjes team Miloco.