Informatie na proefles

Hallo,

Uw kind heeft vandaag een proefles gedaan bij circus Miloco. We hopen dat uw kind dit leuk vond en bij ons op les wilt komen.

Inschrijven en de contributie instellen

Mocht u kind enthousiast zijn geworden en op les willen dan moet u, uw kind inschrijven op de onze site:

Www.circusmiloco.com u klikt dan door naar “Circusles” daar vindt u het inschrijfformulier. Als u deze heeft verstuurd ontvangt u een automatische reply met daarin de betaalinfo. U stelt vanaf de datum van de eerstvolgende les een maandelijkse automatische overschrijving in bij bank en voegt in de omschrijving de naam van uw kind en het leerlingnummer toe dat u in de info mail kunt lezen.

Automatische reply niet ontvangen?

Mocht u deze mail niet in uw inbox vinden check dan uw spambox of de map reclame. Soms komt hij helaas daarin terecht. Mocht u niets ontvangen hebben mail dan naar: info@circusmiloco.com dan helpen wij u verder!

Algemene info

Kleding:

Kinderen die willen Eenwielfietsen moeten gymschoenen mee nemen naar de les.

Voor Aerial silk en koorddansen en ballopen zijn turnschoentjes met profiel aan de onderkant geschikt of blote voeten.

Bij Aerial silk moeten de kinderen mouwtjes aan die minimaal de oksel bedekken en voor de rest ook bedekkende kleding. Lange legging en shirt in de broek of turnpakje eronder. Lang haar moet vast zitten.

Communicatie

We communiceren belangrijk nieuws via de nieuwsbrief en de WhatsAppgroep.

Blijf op de hoogte en schrijf je in!

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

WhatsAppgroep

In de automatische reply vind je de link om je aan te melden voor de WhatsAppgroep. De link zetten we niet hier omdat we dit besloten willen houden voor leden en deze info openbaar staat. Mocht je het niet kunnen vinden stuur dan een bericht naar Minke 0628789192 dan zal zij helpen met het toevoegen.

Andere vragen?

Voor vragen mag u ook altijd bovenstaand nummer gebruiken of mailen

Wij wensen uw kind een hele leuke tijd toe bij circus Miloco!

Groetjes team Miloco