Vier een onvergetelijk

Kinderfeestje
Bij Circus Miloco

Bijna jarig en wil je een fantastisch kinderpartijtje?

Dan ben je bij Miloco aan het juiste adres! Onder begeleiding van een ervaren circusdocent leren de kinderen allemaal verschillende circuskunsten bij ons in de gymzaal.  De kinderen worden bij het aanleren van de circustechnieken natuurlijk geholpen door de circusdocent(en)

Tijdens een standaard feestje van 2 uur gaat 1 circusdocent met maximaal 10 kinderen aan de slag, maar er zijn nog vele extra’s mogelijk om dit standaard feestje naar uw wens uit te breiden! Dit feestje is geschikt vanaf 7 jaar.

Hoe ziet een kinderfeestje er uit?

  • We beginnen met een show door de circusleraar/artiest.

  • Daarna gaan de kinderen zelf aan de slag in een workshop. We laten verschillende circus-technieken aan bod komen zoals: diabolo, jongleren, eenwielfietsen, ballopen, koorddansen, acrobatiek, aerial silk, hoepel en nog veel meer. We zullen sowieso ballopen, koorddansen, aerial silk en acrobatiek aanbieden, eventuele andere onderdelen zijn afhankelijk van de specialiteiten van leraar die voor de groep staat. De kinderen worden bij het aanleren van de circustechnieken natuurlijk geholpen door de circusdocent(en)

  • Natuurlijk is er tussendoor nog tijd voor uw zelf meegebrachte taart, drinken en de cadeaus!

  • We eindigen het feestje met een show van de kinderen. Vergeet niet de ouders van de andere kinderen een kwartier voor het einde van het feestje uit te nodigen!  Ze zullen versteld staan van de geleerde circuskunsten van hun kinderen tijdens de eindshow!

Vanaf 7 jaar

Een kinderfeestje kan vanaf 7 jaar

Circusfeestje

Boek nu uw kinderfeestje!
 

Locatie

Lammenschansweg 4, Leiden

Groepsgrootte

Maximaal 10 kinderen
(bij standaardfeestje)

Tijdsduur

Twee uur (bij standaardfeestje)

Kosten

€170 (voor standaardfeestje)

Extra opties

kies extra: Verkleedkist,
grotere groep, extra tijd, afterparty met alle ouders broertjes en zusjes erbij

Kom jij ook?

Doe vrijblijvend een prijsaanvraag
en weet direct wat het kost!

Vraag een kinderfeestje aan

Stap 1 van 2 - Naamgegevens
    • Wij vieren feestjes alleen op zondagen, met uitzondering van vakanties. Vul het aanvraagformulier in en dan nemen wij contact met u op en zullen met u kijken of uw voorkeursdatum beschikbaar is of welke andere opties er zijn.
    • DD slash MM slash JJJJ
    • 0,00 €