Nieuwsbrief 5 november 2021

Hallo allemaal, 

In 2022 bestaat circus Miloco 20  jaar. Dit willen wij natuurlijk vieren! Jeroen en Minke hebben Miloco 20 jaar geleden zelf opgericht. Sinds 2,5 jaar zijn Jeroen en Minke ook het bestuur en dagelijkse leiding van stichting Circus Nevermind uit Zoetermeer. Dit circus bestaat in 2022 ook 20 jaar. Omdat wij ons verbonden voelen met beide circussen lijkt het ons leuk om gezamenlijk feest te vieren. 

Tips voor locatie circustent
Onze wens is om onze circustent ergens tussen Leiden en Zoetermeer in op te zetten, om daar ruim een week allerlei leuke activiteiten in te kunnen organiseren. We zijn op zoek naar een geschikte locatie. Het moet een terrein zijn dat afgesloten kan worden. Wij zijn benieuwd of jullie tips hebben! Mocht je een goede tip hebben, neem dan even contact op door een mailtje te sturen naar info@circusmiloco.com. Alvast bedankt voor het meedenken! 

Coronamaatregelen 
Tijdens de afgelopen persconferentie zijn er weer coronamaatregelen aangekondigd, o.a. de regel dat er 1,5 meter afstand gehouden moet worden en dat mensen boven de 18 moeten worden gecontroleerd d.m.v. een QR-code of negatieve testuitslag. Onze groepen zijn zo groot dat voor de ouders 1,5 meter afstand houden niet zal lukken en we hebben niet de mogelijkheid om van iedereen een QR-code te controleren. Daarom zijn we helaas genoodzaakt om voorlopig de truc van de week zonder publiek te doen. Ook willen we alle ouders vragen om hun kind bij de voordeur af te zetten en alleen naar binnen te komen als u een vraag heeft of als het om een andere reden echt noodzakelijk is. Mocht u ons willen spreken en niet in het bezit zijn van een coronabewijs, stuur dan uw kind even naar binnen om een van ons te halen, dan komen we naar de buitendeur.

Kerstshowtje 
We willen de laatste les voor de kerstvakantie een kerstshowtje geven. We hopen dat we jullie tegen die tijd kunnen uitnodigen om te komen kijken. We houden er rekening mee dat deze show misschien niet voor publiek uitgevoerd kan worden. Misschien maken we er dan een filmpje van en delen dit met jullie. Hierover communiceren we later meer. De data weten we wel:

Za 18 december: alle zaterdaggroepen. 
Ma 20 december: talentengroep.
Wo 22 december: alle woensdaggroepen.
Vr 24 december: 5+ groepen en luchtwerk.

Op vrijdag de 24e vindt de show plaats in de laatste twintig minuten van de les. Op de andere dagen is de show de laatste 45 minuten van de les. 

Circusgroet!
Team Miloco